• Bekijk onze laatste nieuwe functies

  Nieuw in Easy Banking Business

  Wat is er nieuw
 • Hoe inloggen

  Aan de slag met Easy Banking Business

  Installeren
 • Bekijk onze verschillende modules

  Ontdek Easy Banking Business

  Ontdek

Contacteer ons

Easy Banking Business

Ontdek Easy Banking Business

Easy Banking Business is een digitaal bankkantoor voor bedrijven en kleine zelfstandigen. Met deze toepassingen beheert u de geldstromen en bankverrichtingen in uw bedrijf op een veilige manier. Het online- bankingplatform is makkelijk in gebruik: u kan snel inloggen met een speciale toegangskaart. Meer weten? Bekijk onze verschillende modules hieronder.

Nieuw in Easy Banking Business

Welkom bij Easy Banking Business! We hebben de voorbije maanden hard gewerkt om uw online-bankingplatform te vernieuwen. Klik hier om de laatste nieuwe functies te bekijken.

Ontdek ook

Easy Banking Web

Een beveiligde BNP Paribas Fortis-website voor particulieren & ondernemers waarop u uw bankverrichtingen uitvoert en die u toegang geeft tot uw rekeningen en kaarten, beleggingen, leningen en verzekeringspolissen, waar en wanneer u wilt.

Isabel 6

Een online en beveiligd platform met meerdere toepassingen voor bedrijven, organisaties en publieke instellingen. U beheert vlot en efficiënt alle bankverrichtingen voor al uw rekeningen die u bij verschillende banken hebt.

Connexis

Eén platform voor bedrijven met twee praktische toepassingen om uw cashpoolstructuren, documentaire kredieten en documentaire incasso's online en in realtime te beheren.

Centric

Een multiproductplatform om uw bedrijfsactiviteiten te controleren via één portal met alle mogelijke toepassingen voor cashmanagement, bankverrichtingen, handelsfinanciering, valutahedging, onderzoektools en communicatiediensten.